,,Fascynuj słowem. Zarządzaj głosem"

Obejrzyj webinar Olgi Kozierowskiej i dowiedz się, jak mówić, aby cię wysłuchano.

Bezpłatny webinar Olgi Kozierowskiej, który miał premierę 22 września jest już dostępny online! Wystarczy się zalogować.

Podczas webinaru dowiesz się, jak operować głosem, oddechem, pauzą i akcentem w taki sposób, by podkreślać swój, profesjonalizm, przytrzymać uwagę odbiorców i opanować sytuacje stresogenne. Poznasz język korzyści i techniki storytellingu, czyli fascynowania słowem.

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie RMF Classic. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat! Jest mamą trójki dzieci. Więcej na: www.sukcespisanyszminka.pl

Startuje ogólnopolski program aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”!

Sukces Pisany Szminka i Coca-Cola wspólnie uruchamiają program aktywizacji zawodowej kobiet ,,Sukces TO JA”. Jego celem jest przygotowanie kobiet w Polsce do podjęcia nowej pracy lub założenia działalności gospodarczej dzięki poszerzeniu ich umiejętności i kompetencji zawodowych.