Olga Kozierowska ekspertką w kampanii Activii ,,Live InSync"

Activia właśnie wystartowała ze swoją nową kampanią ,,Live InSync”, której celem jest motywacja kobiet i wzmacnianie ich wiary we własne siły oraz możliwości. Do udziału w kampanii firma Danone zaprosiła Olgę Kozierowską.

Czy warto walczyć ze swoim ,,wewnętrznym krytykiem?". Jak wykorzystać go do budowania własnego poczucia wartości? Na te pytania odpowiada najnowsza kampania marki Activia, która zwraca uwagę na problem często zaniżonego poczucia własnej wartości wśród kobiet.

W kampanii ,,Live InSync" Olga Kozierowska, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką występuje w roli ekspertki.

Ekspertką wspierającą nową kampanię ,,Live InSync" została Olga Kozierowska - bizneswoman, mentorka i twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką. Ambasadroską inicjatywy stała się hiamlaistka i zdobywczyni dziewięciu ośmiotysięczników – Kinga Baranowska.

Więcej informacji na: http://www.activia.pl/

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie RMF Classic. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat! Jest mamą trójki dzieci. Więcej na: www.sukcespisanyszminka.pl

,,Fascynuj słowem. Zarządzaj głosem"

Obejrzyj webinar Olgi Kozierowskiej i dowiedz się, jak mówić, aby cię wysłuchano.