Jak uwierzyć w siebie?

Olga Kozierowska w porannym Pytaniu na Śniadanie opowiadała o emocjach, odkrywaniu siebie, negatywnych przekonaniach i zmianach na lepsze.

Czy da się zmienić swoje życie w 21 dni? A może nad zmianą należy pracować cały czas? Dzisiaj w Pytaniu na Śniadanie Olga Kozierowska (założycielka organizacji Sukces Pisany Szminką) oraz Dagmara Skalska (Projekt Egoistka) dyskutowały o tym, w jakim stopniu to my sami jesteśmy lub powinniśmy być odpowiedzialni za zmiany zachodzące w naszych życiach.

Aby zobaczyć całość rozmowy kliknij tutaj!

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie RMF Classic. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat! Jest mamą trójki dzieci.

Laureatka Bizneswoman Roku 2014 podbija Dolinę Krzemową!

Edyta Kocyk, jedna z laureatek VI edycji konkursu Bizneswoman Roku wyruszyła do Doliny Krzemowej. Wyjazd ten to nagroda specjalna za dokonania w branży nowych technologii. Została ona ufundowana przez partnera konkursu, firmę GTECH Poland (Grupa IGT). Podczas podróży do USA jako pierwsza w historii Polka wystąpienia w roli panelistki na prestiżowej konferencji „Health Technology Forum” na Uniwersytecie w Stanford.