Odzyskaj pewność siebie na wiosnę z Olgą Kozierowską!

„Dziewczyny, nie daję Wam tu sztuki dla sztuki. Daję prawdę, wypróbowaną i sprawdzoną” mówi Olga Kozierowska, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką o swoim projekcie. Audiobook 21 DNI Przebudzenie miesiąc po premierze znalazł się na liście bestsellerów na audioteka.pl i zdobył dziesiątki wspaniałych recenzji. Teraz autorka postanowiła uzupełnić projekt 21 DNI Przebudzenie o Zeszyt Ćwiczeń dla kobiet poszukujących motywacji i rozwoju.

Projekt 21 DNI Przebudzenie stanowi zbiór motywacji i zadań, z pozoru błahych, jednakże mających niesamowitą moc sprawczą. Wszystkie te zadania, wykonywała sama autorka. Następnie przetestowały je uczestniczki jej warsztatów. Teraz autorka oddaje je w ręce innych kobiet.

Poczucie własnej wartości, odczuwanie i zauważanie własnych osiągnięć to coś, co wpływa na jakość naszego życia w zbyt dużym stopniu, by tę sferę ignorować. Treści zawarte w audiobooku i zeszycie ćwiczeń mają obudzić w nas pragnienie dokonania trwałej zmiany w postrzeganiu siebie. Korzyści z takiej zmiany są ogromne. Inna jakość budowania relacji, sięganie po ambitniejsze cele, spokój w głowie, więcej energii, poczucie stabilności emocjonalnej i zaprzestanie chorobliwego porównywania siebie do innych.” – mówi Olga Kozierowska, autorka 21 DNI Przebudzenie, mówczyni motywacyjna i założycielka Sukcesu Pisanego Szminką – organizacji i portalu kompleksowo wspierającego rozwój zawodowy i duchowy kobiet.

Dzięki zadaniom zawartym w projekcie 21 DNI Przebudzenie kobiety mają szansę zmienić podejście do siebie, przyciągnąć więcej pozytywnych ludzi i zdarzeń oraz zauważyć możliwości, których do tej pory nie widziały. Motywacje z audiobooka i zeszytu ćwiczeń są dla nich inspiracją do większej zmiany w życiu.

To nie jest zwykły audiobook. To kurs patrzenia na świat w lepszy sposób, z dobrą energią,
z wiarą w samego siebie. Ten audiobook to inwestycja w siebie. Lepsze niż spa!” – pisze Aleksandra, która zakupiła 21 DNI Przebudzenie niedługo po jego premierze.

,,Dla tych, którzy są zdeterminowani, żeby coś zmienić w swoim życiu ten audiobook będzie doskonałym drogowskazem. Dodatkowym atutem jest to, że czyta go sama autorka i robi to w taki sposób, że nie można doczekać się następnego dnia by znów usłyszeć ten wspierający i motywujący do zmiany głos.” – poleca Magda, jedna z klientek Audioteki.

osłuchaj, podejmij wyzwanie i uwierz, że możesz więcej. Odnajdź w sobie energię do działania razem z Olgą Kozierowską. Audiobook oraz Zeszyt Ćwiczeń 21 Dni Przebudzenie już w sprzedaży na www.sukcespisanyszminka.pl/sklep

Kim jest Olga Kozierowska?
To ekspertka od życiowych zmian. Ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką. Zrobiła karierę w korporacji, a następnie porzuciła bezpieczny ląd, by zrealizować swoje marzenia, po drodze wyciągając naukę z wielu porażek. Nie było łatwo, ale udało się! Dziś jest szczęśliwa, spotkała miłość i ma troje dzieci. W jej rady, sposoby na zmianę, budowanie poczucia własnej wartości i sięganie po złoto uwierzyło tysiące Polek, które biorą udział w projektach tworzonych przez Sukces Pisany Szminka. Uwierzyły, bo otrzymują sama prawdę, bez lukru i teoretycznych wywodów.

Sukces Pisany Szminką jest pierwszą w Polsce organizacją, która kompleksowo wspiera i promuje działania kobiet w  obszarach nauki, kultury i biznesu. Została utworzona w 2008  roku z inicjatywy Olgi Kozierowskiej. Misją Sukces Pisanego Szminką jest inspirowanie kobiet do podejmowania odważnych działań, spełniania marzeń, nagłaśnianie ich sukcesów w mediach oraz dostarczanie fachowej wiedzy, niezbędnej do rozwoju osobistego i zawodowego. Zapraszamy na: www.sukcespisanyszminka.pl

Odzyskaj_pewno___siebie_na_wiosn_.docx

docx | 21,5 KB

21_Dni_Przebudzenie_CD.jpg

1_MON0489d.jpg

21_Dni_Przebudzenie_zeszyt.jpg

Świat biznesu nie jest już światem męskim

Finalistki konkursu Bizneswoman Roku udowodniły, że sukces pisany szminką jak najbardziej wpisuje się w Polską gospodarkę. Zobaczcie relację z gali finałowej!