Olga Kozierowska nominowana w konkursie Ambasadora Polskiej Przedsiębiorczości THINK BIG

Kto zostanie Ambasadorem Polskiej Przedsiębiorczości? Decyzja pozostaje w rękach internautów. Wyniki głosowania poznamy już w marcu 2016.

Ranking Ambasadorów Polskiej Przedsiębiorczości THINK BIG to wspólna inicjatywa UPC Polska i redakcji INN Poland. Kto masz szansę na tytuł? Nagroda główna zostanie przyznana najbardziej zasłużonej osobie działającej na rzecz promowania kultury innowacyjności w biznesie oraz stwarzania warunków do rozwoju przedsiębiorczości.

Jedną z nominowanych osób jest Olga Kozierowska - bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Stworzyła Sukces Pisany Szminką, aby wspierać je w biznesie i promować ich sukcesy na skalę ogólnopolską.

O tym, kto znajdzie się na pierwszym miejscu rankingu dowiemy się już w marcu 2016 roku podczas Wielkiego Finału III edycji konkursu Think Big UPC Biznes.

Znamy już Laureatki VII edycji konkursu Bizneswoman Roku!

Saule Technologies, Phenicoptere, MediaCom i Girls Code Fun. Założycielki oraz prezeski tych firm i organizacji zdobyły tytuły Bizneswoman Roku 2015 w poszczególnych kategoriach konkursu organizowanego przez Sukces Pisany Szminką.