POWER PODręcznik już w sprzedaży!

POWER PODręcznik po udanej premierze na Wielkim Finale Power Show właśnie trafił do nowego e-sklepu Sukcesu Pisanego Szminką. Autorką książki jest Olga Kozierowska, której motywacje zostały zilustrowane przez rysowniczkę Martę Zabłocką. Takiej pozycji na polskim rynku jeszcze nie było.

POWER PODręcznik to zbiór auto-motywacji i auto-inspiracji. Zbiór zadań z pozoru błahych, ale mających niesamowitą moc. Zastosowane z pełnym zaangażowaniem, wpłyną pozytywnie na przekonania o nas samych. To właśnie stanowi pierwszy krok do wprowadzania wszelkich życiowych zmian.

POWER PODręcznik to 128 stron przepełnionych pozytywną energią. Idealny prezent na święta dla kobiety poszukującej inspiracji i motywacji. Z POWER PODręcznikiem będzie łatwiej zrealizować noworoczne postanowienia i odważnym krokiem wkroczyć w rok 2016.

Olga Kozierowska zainspirowała i zmotywowała tysiące Polek do wzięcia swojego szczęścia we własne ręce. Autorka wielu programów radiowych i telewizyjnych, publikacji oraz audiobooka 21 DNI Przebudzenie. Twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką – pierwszej w polskie organizacji kompleksowo wspierającej rozwój kobiet i nagłaśniającej ich sukcesu na skalę ogólnopolską.

Marta Zabłocka to rysowniczka i fotografka. Czyta książki, chodzi do kina i jeździ rowerem. Zaangażowana w sprawy społeczne. Kocha swoje Koty miłością tajemniczą i ponadgatunkową. Prowadzi stronę „życie-na-kreskę“.

POWER_PODr_cznik_ju__w_sprzeda_y.docx

docx | 75,6 KB

sps-podrecznik-okladka-1024x532.jpg

sps-podrecznik-okladka-2-1024x532.jpg

sps-podrecznik-1024x532.jpg

Jak wywrzeć wpływ na innych w 7 minut?

Wyobraź sobie, że masz magiczną różdżkę i za jej pomocą możesz sprawić, aby ludzie zrobili to, czego pragniesz?