Promuj sukcesy kobiet z Twojego miasta!

Nominując bizneswoman, menedżerki czy działaczki społeczne z danego regionu Polski, w VII edycji prestiżowego konkursu Bizneswoman Roku, przyczyniamy się do nagłośnienia regionalnych sukcesów Polek. Znasz taką kobietę? Ty też możesz ją nominować!

Konkurs Bizneswoman Roku, organizowany przez Sukces Pisany Szminką, PwC przy współpracy z Giełdą Papierów Wartościowych, niezmiennie od 6 lat z ogromnym powodzeniem nagradza kolejne kobiety sukcesu. Otwiera przed nimi możliwości rozwoju, pozyskania partnerów biznesowych oraz inwestorów. Nagłaśnia ich sukcesy na skalę ogólnopolską i tworzy sieci kobiecego networkingu.

,,Konkurs Bizneswoman Roku to inicjatywa, którą wspieram i cenię od samych jej początków. Z wielką przyjemnością przewodniczę obradom Jury i wysoko cenię możliwość poznania kobiet tak pełnych pasji, odwagi i kreatywności. Jestem dla nich pełna uznania. Zachęcam gorąco do wzięcia udziału w tym konkursie. Stwarza on, bez wątpienia, możliwość promocji nie tylko swojej firmy, ale także budowania marki osobistej.’’– przewodnicząca Jury Dr Irena Eris.

Celem konkursu jest uhonorowanie przedsiębiorczych i kreatywnych kobiet realizujących ambitne projekty, nagłośnienie ich sukcesów, wsparcie w pozyskaniu partnerów biznesowych oraz inwestorów. Wszystko po to, aby przyczynić się do wzmocnienia roli płci pięknej w życiu gospodarczym naszego kraju.

Panie nagradzane są w czterech kategoriach głównych:
- Debiut Roku,
- Moja Firma,
- Korporacja,
- Działalność na Rzecz Innych Kobiet.

Mają także szansę zdobyć nagrody specjalne:
- Kobieta w Nowych Technologiach,
- Bizneswoman Publiczności.

Do konkursu można przystąpić na dwa sposoby:
1. Zgłaszając się samemu, a co za tym idzie wypełniając odpowiedni formularz znajdujący się na stronie konkursu i przesyłając go na adres konkurs@bizneswomanroku.pl.
2. Poprzez nominację osoby trzeciej, a następnie po otrzymaniu zawiadomienia od organizatora, wypełnienie i przesłanie odpowiedniego formularza na adres konkurs@bizneswomanroku.pl.

Jak nominować kandydatkę?
Wystarczy wysłać wiadomość e-mail na adres konkurs@bizneswomanroku.pl w streści wskazując imię i nazwisko kandydatki, nazwę firmy i adres e-mail bądź numer telefonu do kandydatki. Udział w konkursie jest całkowicie bezpłatny.

Na zgłoszenia czekamy do 18 grudnia!

Organizatorzy: Sukces Pisany Szminką
Partner strategiczny: GTECH (Grupa IGT), PZU
Partnerzy: Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie, Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, PwC, Giza Polish Ventures, Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR, Teraz Polska, Klub Polska Rada Biznesu, Instytut Monitorowania Mediów, Program Executive MBA@UW, Kancelaria OKW
Patroni medialni: Dziennik Gazeta Prawna, Polsat Cafe, Forbes.pl, Pierwszy Milion, Grupa Wirtualna Polska, Radio ZET Chilli, INN Poland, ITWIZ

Sukces Pisany Szminką jest pierwszą w Polsce organizacją, która kompleksowo wspiera i promuje działania kobiet w obszarach nauki, kultury i biznesu. Została utworzona w 2008 roku z inicjatywy Olgi Kozierowskiej. Misją Sukces Pisanego Szminką jest inspirowanie kobiet do podejmowania odważnych działań, spełniania marzeń, nagłaśnianie ich sukcesów w mediach oraz dostarczanie fachowej wiedzy, niezbędnej do rozwoju osobistego i zawodowego. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Promuj_sukcesy_kobiet_z_Twojego_miasta_.docx

docx | 125 KB

Poznaj dylematy marketerów

Olga Kozierowska w swojej audycja rozmawiała o tym, jak ugryźć temat komunikacji marketingowej, by odnieść mierzalny efekt i nie wydać pieniędzy bez sensu.