Przedłużamy nabór do konkursu Bizneswoman Roku!

Sukces Pisany Szminką - organizator VII edycji konkursu Bizneswoman Roku podjął decyzję o przedłużeniu termin nadsyłania zgłoszeń do 18 grudnia 2015.

Konkurs Bizneswoman Roku w tym roku cieszy się dużą popularnością. W VII edycji wiele propozycji kandydatur wysuwanych jest przez osoby trzecie. Nabór miał trwać do końca listopada. W związku z dużą ilością otrzymanych nominacji Sukces Pisany Szminką postanowił poczekać na wszystkie zgłoszenia konkursowe do 18 grudnia. Wydłużenie terminu było konieczne ze względu na to, że wszystkie nominowane kandydatki potrzebują czasu, aby dobrze wypełnić formularz.

Konkurs Bizneswoman Roku niezmiennie od 6 lat z ogromnym powodzeniem nagradza kolejne kobiety sukcesu. Otwiera przed nimi możliwości rozwoju, pozyskania partnerów biznesowych oraz inwestorów. Nagłaśnia ich sukcesy na skalę ogólnopolską i tworzy sieci kobiecego networkingu.

Panie nagradzane są w czterech kategoriach głównych:
- Debiut Roku,
- Moja Firma,
- Korporacja,
- Działalność na Rzecz Innych Kobiet.

Mają także szansę zdobyć nagrody specjalne:
- Kobieta w Nowych Technologiach,
- Bizneswoman Publiczności.

,,Konkurs Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku to inicjatywa, którą wspieram i cenię od samych jej początków. Z wielką przyjemnością przewodniczę obradom Jury i wysoko cenię możliwość poznania kobiet tak pełnych pasji i zaangażowania, odwagi i kreatywności. Jestem dla nich pełna uznania. Zachęcam gorąco do wzięcia udziału w tym konkursie. Stwarza on, bez wątpienia, możliwość promocji nie tylko swojej firmy, ale także budowania marki osobistej. Konkurs udowadnia, że nie wolno poprzestawać na tymczasowych sukcesach czy osiągnięciach, bo jeśli przestajemy marzyć, rezygnujemy z sukcesu!’’ – mówi dr Irena Eris, przewodnicząca Jury konkursu.

Udział w konkursie jest całkowicie bezpłatny. Należy jedynie wypełnić formularz zgłoszeniowy znajdujący się na oficjalnej stronie konkursu i wysłać go na adres: konkurs@bizneswomanroku.pl

Każdy także ma możliwość nominowania kobiety, którą uważa za godną zdobycia miana laureatki w wybranej kategorii. Czekamy na zgłoszenia do 18 grudnia.

Organizatorzy: Sukces Pisany Szminką
Partner strategiczny: GTECH (Grupa IGT), PZU
Partnerzy: Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie, Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, PwC, Giza Polish Ventures, Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR, Teraz Polska, Klub Polska Rada Biznesu, Instytut Monitorowania Mediów, Program Executive MBA@UW, Kancelaria OKW
Patroni medialni: Dziennik Gazeta Prawna, Polsat Cafe, Forbes.pl, Pierwszy Milion, Grupa Wirtualna Polska, Radio ZET Chilli, INN Poland, ITWIZ

Sukces Pisany Szminką jest pierwszą w Polsce organizacją, która kompleksowo wspiera i promuje działania kobiet w obszarach nauki, kultury i biznesu. Została utworzona w 2008 roku z inicjatywy Olgi Kozierowskiej. Misją Sukces Pisanego Szminką jest inspirowanie kobiet do podejmowania odważnych działań, spełniania marzeń, nagłaśnianie ich sukcesów w mediach oraz dostarczanie fachowej wiedzy, niezbędnej do rozwoju osobistego i zawodowego. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Przed_u_amy_nab_r_do_konkursu_Bizneswoman_Roku_.docx

docx | 122 KB

Promuj sukcesy kobiet z Twojego miasta!

Nominując bizneswoman, menedżerki czy działaczki społeczne z danego regionu Polski, w VII edycji prestiżowego konkursu Bizneswoman Roku, przyczyniamy się do nagłośnienia regionalnych sukcesów Polek. Znasz taką kobietę? Ty też możesz ją nominować!