Power Show rusza za granicę

Minął zaledwie tydzień od Wielkiego Finału, a Olga Kozierowska i Gabi Drzewiecka ruszają z Power Show za granicę. Już 28 listopada niezastąpiony kobiecy duet wystąpi w Amsterdamie. Przekonywały Polki za granicą o tym, że mogą więcej niż myślą, że mogą.

Power Show tym razem zainspirował Polki, ale za granicą. Na specjalne zaproszenie organizacji Polish Professional Woman in the Netherlands, Olga Kozierowska i Gabi Drzewiecka poleciały do stolicy Holandii, aby dodać powera tamtejszej publiczności. Był to wieczór pełen emocji, pozytywnego myślenia i inspiracji muzycznej.

Dlaczego Amsterdam?
"Z kilku propozycji napływających z zagranicy, od organizacji kobiecych zainteresowanych Power Show, w pierwszej kolejności wybrałam Amsterdam. Powody? Stricte nostalgiczne. Po pierwsze, studiowałam tam. Po drugie, 15 lat temu przeżyłam tam niezwykle romantyczne chwile. Po trzecie, jest to jedno z najpiękniejszych miast w Europie i chciałam je pokazać mojej drugiej połowie scenicznej Gabi Drzewieckiej" – wyjaśnia Olga Kozierowska.

Power Show w Amsterdamie spotkało się z bardzo pozytywnym odbiorem:
Power Show był rewelacyjnym przeżyciem dla nas wszystkich. Historie wesołe i smutne, momenty wzlotów i upadków… Olga zabrała nas w podróż po historii swego życia, a Gabi zadbała o tło muzyczne, które wspaniale ilustrowało opowiadane przeżycia. Wspólnie śmiałyśmy się, śpiewałyśmy, tańczyłyśmy. Były też momenty wzruszenia. Tyle emocji, tyle zabawy… aaahhh szkoda że już się skończyło! Ale coś nam zostało… został nam POWER!” - Polish Professional Women in the Netherlands

Olga Kozierowska to twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką wspierającej rozwój kobiecej przedsiębiorczości od 2008 roku. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce (w życiu społecznym i gospodarczym), która od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką” na antenie radia Zet Chilli, jest również felietonistką portalu www.sukcespisanyszminka.pl i autorką wielu publikacji oraz książki pt. „Sukces Pisany Szminką”. Wcześniej związana była z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Jako laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych („Women of Consequence 2013“, „Pozytywiska Roku 2013“ „Dziennikarz Roku 2011” - za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości), trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat (w 2014 roku).

Gabi Drzewiecka - pasjonatka muzyki, twórczyni masterplanów na życie. Pracę w mediach rozpoczęła od prowadzenia programów w telewizji muzycznej 4fun tv. Później przyszedł czas na Lifestylowo - muzyczne zadania w tubie tv, Plejadzie, Onecie, Pytaniu na śniadanie w telewizyjnej Dwójce oraz Radiu Roxy. Miejsca zagrzała pośród kobiecej redakcji Radia ZET Chilli. Jak sama twierdzi, z mężczyznami łączy ją poczucie humoru, z kobietami zaś ceni sobie przyjaźń i wzajemne wsparcie. Siła jest bowiem w nich! Ukończyła Warsaw International Studies in Psychology na Uniwersytecie Warszawskim. Uwielbia bawić się modą i planować aranżacje wnętrz przyszłego miejsca zamieszkania. Oprócz tego pasjonuje ją... kryminologia. Kilka lat swojego dzieciństwa spędziła w Indonezji, do której ma ogromny sentyment.

Przedłużamy nabór do konkursu Bizneswoman Roku!

Sukces Pisany Szminką - organizator VII edycji konkursu Bizneswoman Roku podjął decyzję o przedłużeniu termin nadsyłania zgłoszeń do 18 grudnia 2015.