Możesz więcej niż myślisz, że możesz!

W najnowszym numerze magazynu Coaching pojawił się felieton Olgi Kozierowskiej, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką.

Jednym z największych odkryć człowieka, będącym jednocześnie dla niego największą niespodzianką, jest uświadomienie sobie, że oto potrafi uczynić to, co wydawało się niemożliwe, osiągnąć to, co uważał za nieosiągalne, pozyskać to, co w jego mniemaniu mu się nie należało. Odkrycie tego rodzaju całkowicie zmienia życie każdego z nas.” - pisze Olga Kozierowska.

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie Radia ZET CHILLI. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat!

Dlaczego stereotypy przeszkadzają?

Podczas finałowej gali konkursu Sukcesu Pisanego Szminką Bizneswoman Roku Olga Kozierowska poruszyła temat kobiecego stereotypu.