Tajemnica sukcesu Olgi Kozierowskiej

Dowiedz się, jak udało jej się połączyła życie prywatne z zawodowym.

"Olga Kozierowska jest autorką „Sukcesu pisanego szminką”. I to spektakularnego. Najpierw zawojowała biznes, teraz wspiera przedsiębiorcze Polki. Inspiruje je, żeby wzięły kariery w swoje ręce. Sama jest właścicielką dwóch firm, mentorką i trenerką biznesu. Prowadzi warsztaty, konferencje i szkolenia, pisze felietony, prowadzi videobloga. W radiu Zet Chilli ma własny program, a w domu - trójkę dzieci.Jak udaje jej się nie zwariować? "

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie Radia ZET CHILLI. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat!

Możesz więcej niż myślisz, że możesz!

W najnowszym numerze magazynu Coaching pojawił się felieton Olgi Kozierowskiej, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką.