Z dzieckiem do pracy

Masz sytuację awaryjną i musisz zabrać ze sobą dziecko do pracy. Jak łączyć obowiązki zawodowe z domowymi? Czy na rynku dużo jest prorodzinnych pracodawców? W programie Dzień Dobry TVN Olga Kozierowska opowiada o swoich doświadczeniach.

Poznaj rady dotyczące tego jak być rodzicem pracującym oraz wspierającym pracodawcą. Poznaj różne sposoby na łączenie pracy z życiem prywatnym. Dowiedz się, jakie masz prawa jako mama .

Interesuje Cię temat godzenia życia zawodowego z osobistym?

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie Radia ZET CHILLI. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat!

Tajemnica sukcesu Olgi Kozierowskiej

Dowiedz się, jak udało jej się połączyła życie prywatne z zawodowym.