Olga Kozierowska o nowych metodach poszukiwania pracy

W programie Pytanie na Śniadanie Olga Kozierowska tłumaczyła, co zrobić, aby znaleźć pracę, która będzie nas zadowalać finansowo oraz nas uszczęśliwi. Nie możesz tego przegapić!

Poszukujesz zatrudnienia? Cały czas zastanawiasz się, czy nie powinnaś zmienić pracy? Chcesz wreszcie zacząć robić, coś co kochasz? Tak, to jest możliwe. Wysłuchaj rad Olgi Kozierowskiej i dowiedz się, jak efektywnie poszukiwać zatrudnienia!

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie Radia ZET CHILLI. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat!

Olgą Kozierowska radzi jak napisać wystrzałowe CV

Jak z głową starać się o pracę? Jakich błędów nie popełniać? Podobno potencjalny pracodawca ocenia CV w ciągu kilkunastu sekund. Jak dobrze je wykorzysta? Poznaj rady Olgi Kozierowskiej.