Olga Kozierowska wyjawia tajemnice biznesu franczyzowego

Kim jest bizneswoman? Czy kobiety dobrze radzą sobie w biznesie? Jakie bariery muszą przełamać, aby rozkręcić własny interes? Na te wszystkie pytania i wiele więcej odpowiada Olga Kozierowska w wywiadzie z Media Planet.

„Płeć w biznesie przestaje mieć znaczenie. Liczą się kompetencje, kreatywność i organizacja pracy – a w tym kobiety są równie zdolne jak mężczyźni. Do własnego biznesu inne kobiety zachęca Olga Kozierowska, autorka Sukcesu Pisanego Szminką. "

Chcesz rozpocząć biznes franczyzowy, ale nie wiesz od czego zacząć?

Kim jest Olga Kozierowska?
To bizneswoman, dziennikarka, trener biznesu i ekspertka od życiowych zmian. Sama ma ich za sobą wiele. Z muzyka stała się ekonomistką, studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Zrobiła karierę w korporacjach w regionie Europy Środkowo Wschodniej, a następnie porzuciła bezpieczną przystań, by zrealizować swoje marzenia. Stworzyła Sukces Pisany Szminką – pierwszą w Polsce organizację oraz portal internetowy, które kompleksowo wspierają przedsiębiorczość kobiet. Prowadzi autorską audycję „Sukces pisany szminką" na antenie Radia ZET CHILLI. Stworzyła Power Show – połączenie monodramu z mową motywacyjną, stand-upem i inspiracją muzyczną. Jest autorką wielu publikacji oraz książki pt. Sukces Pisany Szminką. Wcześniej związana z TVN24 i TVP2, gdzie prowadziła autorskie programy dedykowane kobietom. Laureatka wielu prestiżowych nagród, także międzynarodowych: ,,Women of Consequence 2013”, „Pozytywistka Roku 2013” „Dziennikarz Roku 2011” za wspieranie rozwoju przedsiębiorczości. Trafiła na listę „50 Kobiet Polskiego CSR 2013” oraz w 2014 roku do grona 25 liderów Polski na przyszłe 25 lat!

Olga Kozierowska o nowych metodach poszukiwania pracy

W programie Pytanie na Śniadanie Olga Kozierowska tłumaczyła, co zrobić, aby znaleźć pracę, która będzie nas zadowalać finansowo oraz nas uszczęśliwi. Nie możesz tego przegapić!