Power Show w Pytaniu na śniadanie

O projekcie Power Show w Pytaniu na śniadanie rozmawiała Olga Kozierowska i Małgorzata Mazurkiewicz.

W porannym Pytaniu na śniadanie gościła Olga Kozierowska – założycielka organizacji Sukces Pisany Szminką, bizneswoman i dziennikarka, która od lata inspiruje i motywuje Polki do tego, by rozwijały się osobiście i zawodowo, sięgały po złoto i nigdy się nie poddawały.

Obok niej na kanapie w studiu zasiadła Małgosia Mazurkiewicz, która po 16 latach porzuciła etatową pracę w urzędzie i zaczęła bieg za marzeniami! Uczestniczka Power Show, która uwierzyła, że może więcej!

Aby obejrzeć fragment programu kliknij!

O Power Show:
Power Show to nowa, autorska formuła. Połączenie monodramu, z motywującą mową i inspiracją muzyczną. Za słowo odpowiedzialna jest Olga Kozierowska, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką, która od 2008 roku spiera kobiety i promuje och sukcesy na arenie ogólnopolskiej. Za muzykę odpowiada Gabi Drzewiecka, pasjonatka dźwięku, znana i lubiana dziennikarka muzyczna. Obie panie są związane z rozgłośnią radiową ZET Chilli.

Power Show oczami uczestniczki

Zastanawiacie się jak Power Show wpływa na uczestniczki? Jakie mają odczucia, gdy opuszczają salę kinową? Odpowiedź już przed Wami.