Premiera II edycji Power Show w Krakowie

Emocje, energia, łzy wzruszenia, śmiech, ogromne pokłady motywacji i praktyczna wiedza, podana niejako mimochodem.

Tak, w kilku słowach można by opisać to, co wydarzyło się wczorajszego wieczoru w Krakowskim Multikinie. Krakowianki miały okazję uczestniczyć w specjalnym wydarzeniu, stworzonym po to, by wzmocnić kobiety, pokazać im, że mają ogromne pokłady siły, często ukrytej pod bagażem doświadczeń życiowych i osobistych blokad.

na zdjęciu: uczestniczki Power Show i Olga Kozierowska

na zdjęciu: Gabi Drzewieca Radio ZET Chilli i Olga Kozierowska Sukces Pisany Szminką

Po raz pierwszy Olga Kozierowska i Gabi Drzewiecka, wystąpiły wspólnie w Krakowie.
Po udanej premierze, panie ruszają dalej. Najbliższe wydarzenia w Szczecinie, Lublinie i Łodzi. Nie może tam zabraknąć kobiet, które marzą o zmianie, szukają sposobów na wzmocnienie pewności siebie i pragną lepszego życia, choć dziś boją się nawet wyobrazić sobie tę nową rzeczywistość.

na zdjęciu: uczestniczki Power Show

Podczas sesji networkingowej uczestniczkom dodała energii Energa.

na zdjęciu: Katarzyna Kowalska Energa i Olga Kozierowska Sukces Pisany Szminką

Do zmiany szpilek na kijki namawiała specjalna wysłanniczka PZU Zdrowie , trenując Nordic Walking z uczestniczkami w kuluarach Multikina.

na zdjęciu: uczestniczki Power Show i trenerka PZU Zdrowie

więcej informacji: www.powershow.pl

O Power Show:
Power Show to nowa, autorska formuła. Połączenie monodramu, z motywującą mową i inspiracją muzyczną. Za słowo odpowiedzialna jest Olga Kozierowska, twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką, która od 2008 roku spiera kobiety i promuje och sukcesy na arenie ogólnopolskiej. Za muzykę odpowiada Gabi Drzewiecka, pasjonatka dźwięku, znana i lubiana dziennikarka muzyczna. Obie panie są związane z rozgłośnią radiową ZET Chilli.