Jak przekuć kryzys w sukces?

Czy kryzys można oswoić? Co zrobić, gdy traci się nadzieję na lepsze jutro? Jak się nie poddawać? Olga Kozierowska zgłębiała tajniki zaprzyjaźniania się z kryzysem w Radio Dla Ciebie.

O tym jak się nie poddawać i walczyć dalej o swoje życie, karierę, rodzinę i jak wynosić naukę z kryzysów oraz skorzystać z niej w dążeniu do sukcesu mówiła w Radio Dla Ciebie Olga Kozierowska, autorka bestsellera "Mój przyjaciel kryzys".

Czas dla Ciebie: „Mój przyjaciel kryzys” – RDC

Czy kryzys może pozytywnie wpłynąć na nasze życie? Jak sobie z nim poradzić i przekuć w sukces? Na te pytania odpowiadała w audycji Olga Kozierowska, autorka książki „Mój przyjaciel kryzys”.

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Życie jest jak wykres EKG

Raz jesteśmy nad kreską, raz pod nią. Kiedy wychodzimy na prostą? Jeżeli nadal macie w głowie wyobrażenie wykresu EKG, to nietrudno się domyślić, że wtedy, gdy jest już za późno – tak zaczyna swoją książkę „Mój przyjaciel kryzys” Olga Kozierowska. Przeczytaj osobisty wywiad o kryzysach i biznesie z założycielką organizacji Sukces Pisany Szminką.