Mój przyjaciel kryzys w Radio Czwórka

W codziennym życiu doświadczamy wielu kryzysów emocjonalnych, rozwojowych, osobistych, czy zawodowych. W jaki sposób oswoić kryzys i iść dalej przez życie? W jaki sposób przekuć go w sukces? Opowiadała Olga Kozierowska w poniedziałkowy wieczór Strefie Prywatnej Radio Czwórka.

Czy kryzys może pozytywnie wpłynąć na nasze życie? Jak się nie poddawać i wyciągnąć nauki płynące z kryzysu Na te i wiele innych pytań odpowiadała w audycji Olga Kozierowska, autorka książki „Mój przyjaciel kryzys”. Posłuchajcie koniecznie!
Olga Kozierowska

Polskie Radio

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Jak przekuć kryzys w sukces?

Czy kryzys można oswoić? Co zrobić, gdy traci się nadzieję na lepsze jutro? Jak się nie poddawać? Olga Kozierowska zgłębiała tajniki zaprzyjaźniania się z kryzysem w Radio Dla Ciebie.