Bezpłatne warsztaty dla kobiet „Sukces TO JA” w Elblągu już 11 maja!

W ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”, 11 maja w Hotelu Elbląg, odbędą się bezpłatne warsztaty z ekspertami i praktykami biznesu dedykowane kobietom pragnącym założyć własną firmę. Udział jest bezpłatny.

„Sukces TO JA” to największy w Polsce program wzmacniania aktywności zawodowej kobiet, zainicjowany przez Sukces Pisany Szminką i firmę Coca-Cola. Program ten dedykowany jest kobietom chcącym znaleźć lepszą pracę, powrócić na rynek pracy po dłuższej przerwie lub zdobyć wiedzę i kompetencje niezbędne do tego, by założyć i prowadzić własną firmę.

W ramach wydarzenia odbędą się warsztaty JA-Biznes odpowiadające na potrzeby kobiet planujących założyć własną działalność. Uczestniczki otrzymają kompleksową wiedzę z zakresu tworzenia modelu biznesowego, poszukiwania finansowania oraz posługiwania się social media oraz językiem korzyści w kontaktach z klientami i partnerami biznesowymi. W programie także najnowszy Power Speech Olgi Kozierowskiej pt. „Mój Przyjaciel Kryzys”.

Warsztaty „Sukces TO JA” odbyły się już w Warszawie, Katowicach, Bydgoszczy, Radomiu, Krakowie, Trójmieście i Rzeszowie. Uczestniczyło w nich ponad 1000 kobiet.

Warmińsko-mazurska konferencja w ramach programu ,,Sukces TO JA” odbędzie się już 11 maja w Hotelu Elbląg, w godzinach 8:30 – 16:30. Udział w konferencji jest bezpłatny. Liczba miejsc jest ograniczona. Aby wziąć udział należy się zarejestrować na www.sukcestoja.pl.
_MGL4137 (1).jpg
Dlaczego ten rodzaj wsparcia jest tak potrzeby kobietom w Polsce?

Bardzo mocno wierzymy w potencjał kobiet. Jest to grupa z jednej strony nastawiona na rozwój, kształcenie się, z drugiej natrafiająca na rynku na szereg barier, z którymi muszą sobie radzić.

przekonuje Olga Kozierowska, założycielka organizacji Sukces Pisany Szminką.

Na program „Sukces TO JA” oprócz bezpłatnych konferencji i warsztatów składa się także kompleksowy portal wiedzy dedykowany kobietom www.sukcestoja.pl, na którym znajdują się wideo-szkolenia, interaktywne wykłady i ćwiczenia, pigułki wiedzy oraz szereg innych narządzi pozwalających w krótkim czasie opanować niezbędne kompetencje zawodowe.
SUKCES_TO_JA_LOGO.jpg
W projekt zaangażowało się wielu ekspertów, którzy pragną dzielić się wiedzą, inspirować i motywować innych do działania. Są wśród nich: Ewa Foley ceniona promotorka pozytywnego życia, Marzena Chełminiak dziennikarka radiowa oraz life coach, Joanna Ceplin, ekspert ds. skutecznej komunikacji w social media, twórczyni markaonline.pl, Olga Zarachowicz ekspert w obszarach HR i negocjacji, Dorota Stasikowska-Woźniak założycielka Dress for Success Poland, Jarosław Gibas socjolog, autor wielu książek z zakresu inteligencji emocjonalnej i psychologii rozwoju, Dominika Nawrocka, przedsiębiorczyni i autorka książki ,,Kobieta i pieniądze”, Aneta Wątor ekspert od metody Kaizen oraz Olga Kozierowska założycielka organizacji Sukces Pisany Szminką.
Untitled design (1).png
Sukces Pisany Szminką jest pierwszą w Polsce organizacją, która kompleksowo wspiera i promuje działania kobiet w  obszarach nauki, kultury i biznesu. Została utworzona w 2008 roku z inicjatywy Olgi Kozierowskiej. Misją Sukces Pisanego Szminką jest inspirowanie kobiet do podejmowania odważnych działań, spełniania marzeń, nagłaśnianie ich sukcesów w mediach oraz dostarczanie fachowej wiedzy, niezbędnej do rozwoju osobistego i zawodowego. Więcej informacji znajduje się na stroniewww.sukcespisanyszminka.pl
Coca-Cola Poland Services to spółka-córka The Coca-Cola Company, właściciela wiodących marek napojów bezalkoholowych, obecnych w ponad 200 krajach świata. Wśród marek firm dostępnych na naszym rynku znajdują się: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Cherry, Fanta, Sprite, Kinley Tonic, napój izotoniczny Powerade, soki, nektary i napoje owocowe Cappy, wody mineralne Kropla Beskidu, Kropla Delice, napoje Kropla oraz herbaty mrożone Nestea. Firmy z systemu Coca-Cola są liderem na polskim rynku napojów bezalkoholowych i zatrudniają 2700 osób. Od 1991 r. firmy te zainwestowały w Polsce ponad 500 milionów dolarów. Coca-Cola prowadzi szerokie działania w obszarze zaangażowania społecznego, m.in. na rzecz ochrony zasobów wodnych, wspierania młodych oraz aktywizacji zawodowej kobiet. Globalnie firma prowadzi program 5by20 mający na celu aktywizowanie zawodowo 5 mln kobiet na całym świecie do roku 2020, którego polską edycję uruchomiono w 2016 r.

SUKCES_TO_JA_LOGO.jpg

Informacja prasowa - Sukces to JA_Konferencja Elbląg.docx

docx | 2,43 MB

_MGL5547.jpg

_MGL6092.jpg

_MGL4182.jpg

Aktywizujemy Warszawianki!

Już 28 i 29 września w Warszawie, odbędą się praktyczne warsztaty dla kobiet w dwóch obszarach: Praca i Własny Biznes. Warsztaty organizuje Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką w ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.
Konferencja „Sukces TO JA” w Poznaniu już 18 maja!Konferencja „Sukces TO JA” w Poznaniu już 18 maja!

18 maja na Uniwersytecie SWPS w Poznaniu odbędzie się ostatnia konferencja w ramach pierwszej edycji ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”. Wydarzenie dedykowane jest kobietom chcącym powrócić na rynek pracy lub założyć własną firmę. Udział jest bezpłatny.
Bezpłatne warsztaty dla kobiet „Sukces TO JA” w Rzeszowie już 20 kwietnia!

W ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”, 20 kwietnia w Hotelu Rzeszów, odbędzie kolejna konferencja dedykowana kobietom chcącym powrócić na rynek pracy lub założyć własną firmę. Udział w programie jest bezpłatny.
Konferencja „Sukces TO JA” w Trójmieście już 7 kwietnia!

W ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA”, 7 kwietnia w gdyńskim hotelu Mercure, odbędzie kolejna konferencja dedykowana kobietom chcącym powrócić na rynek pracy lub założyć własną firmę. Udział w programie jest bezpłatny.

Mój przyjaciel kryzys w Radio Czwórka

W codziennym życiu doświadczamy wielu kryzysów emocjonalnych, rozwojowych, osobistych, czy zawodowych. W jaki sposób oswoić kryzys i iść dalej przez życie? W jaki sposób przekuć go w sukces? Opowiadała Olga Kozierowska w poniedziałkowy wieczór Strefie Prywatnej Radio Czwórka.