Mam kryzys? Coś wymyślę!

- Warto zacząć od zmiany definicji kryzysu w naszej głowie. Jeśli będziemy myśleć o nim jako czymś strasznym, przerażającym, tragedii życiowej, to będziemy się go bać i uciekać od niego. - mówi Olga Kozierowska, autorka książki "Mój przyjaciel kryzys" w wywiadzie dla Imperium Kobiet.

Szczera rozmowa o wzlotach i upadkach, momentach trudnych i kryzysowych. Jak odczarować słowo "kryzys" opowiada w wywiadzie dla magazynu Imperium Kobiet Olga Kozierowska. Koniecznie przeczytaj!

Imperium Kobiet - Rozmaitości - Mam kryzys? Coś wymyślę! - Magazyn Kobiet Spełnionych.

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Upadajcie często, szybko i zawsze do przodu!

O kryzasach małych i dużych, porażkach i wyciąganiu z nich nauk mówiła na TEDx Warsaw 2017 Olga Kozierowska, twórczyni Sukcesu Pisanego Szminką