Promowanie przez szokowanie

Promowanie przez szokowanie - czy to dobra metoda, żeby zaistnieć w świadomości klientów?

Stara zasada marketingowa brzmi: wyróżnij się albo zgiń. Co zrobić, aby się wypromować i odnieść przy tym sukces? O marketingowych trikach w porannym programie Dzień Dobry TVN opowiadała Olga Kozierowska - bizneswoman i trenerka biznesu.

Chcesz się wyróżnić na rynku? Szokuj! - wideo Dzień Dobry TVN

Stara zasada marketingowa brzmi: wyróżnij się albo zgiń. Co zrobić, aby się wypromować i odnieść przy tym sukces? O marketingowych trikach rozmawialiśmy w ...

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Znamy już laureatki Bizneswoman Roku 2016

9 marca, podczas uroczystej gali w Budynku Senator, ogłoszono wyniki ósmej edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Wśród nagrodzonych znalazły się założycielki i menedżerki z takich firm jak Deloitte, Plastwil, Whisbear, Nestmedic, PelviFly czy Ada. Przyznano także nagrody specjalne za wybitne osiągnięcia. Otrzymały je Ewa Błaszczyk i prof. dr hab. inż. Jadwiga Sójka-Ledakowicz. Partnerem strategicznym konkursu jest Mastercard.