Zdecyduj, kto zostanie Bizneswoman Publiczności 2016!

Do 4 marca 2017 roku internauci zdecydują, która spośród 23 finalistek konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku dostanie statuetkę Bizneswoman Publiczności 2016. Każdy może oddać głos na swoją faworytkę na www.sukcespisanyszminka.pl/glosowanie. Tytuł przyznawany jest finalistce, która zdobędzie największą liczbę głosów. Wyniki plebiscytu online poznamy już 9 marca podczas gali finałowej konkursu.

16 stycznia 2017 roku została ogłoszona lista elitarnego grona finalistek VIII edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. O tytuł Bizneswoman Publiczności 2016 obecnie walczą 23 finalistki z kategorii: Sukces w Korporacji, Moja Firma – przychody powyżej 4 mln złotych, Moja Firma – przychody poniżej 4 mln złotych, Start-up Roku, Pomysł Na Start oraz Kobieta w Nowych Technologiach. Jedna z nich ma szansę zdobyć tegoroczną nagrodę internautów. Głosowanie online potrwa do 4 marca 2017 roku. Zwyciężczynię poznamy podczas gali finałowej konkursu w marcu br.
Każdy może oddać swój głos na www.sukcespisanyszminka.pl/glosowanie. Głosować można raz dziennie (co 24 godziny) i tylko na jedną kandydatkę.
W VIII edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku odnotowano rekordową ilość zgłoszeń. ,,Dokonania wielu uczestniczek tegorocznej edycji konkursu zasługują na najwyższe uznanie. W historii konkursu nie było jeszcze tak wysokiego poziomu zgłoszeń. Tym samym konkurencja była ogromna, a wybór finalistek stanowił duże wyzwanie. Paniom, które znalazły się w finale, należą się owacje na stojąco” – komentuje pomysłodawczyni konkursu Olga Kozierowska.
O tym, które finalistki zdobędą tytuły Bizneswoman Roku w poszczególnych kategoriach konkursowych dowiemy się podczas gali finałowej 9 marca 2017. W tym roku zostanie także przyznana specjalna nagroda – ,,Grand Prix“. Wyróżnienie będzie przyznane zgodnie z decyzją Jury konkursu Bizneswoman Roku za całokształt dokonań w sferze łączenia nauki z biznesem.
Więcej o kandydatkach można dowiedzieć się na www.bizneswomanroku.pl oraz www.sukcespisanyszminka.pl
***

Bizneswoman Roku to pierwszy ogólnopolski i jedyny stricte biznesowy konkurs dla przedsiębiorczych kobiet, w którym od siedmiu lat honorowane i doceniane są kobiety realizujące ambitne projekty zawodowe. Wyróżnienie, poza prestiżem i satysfakcją, jest także okazją do nagłośnienia ich sukcesów. Kobiety coraz odważniej zdobywają różne obszary świata biznesu. Rozwijają firmy na skalę międzynarodową, sięgają po najwyższe stanowiska w korporacjach, angażują się w prospołeczne inicjatywy. W dalszym ciągu jednak, nie są widoczne w mediach. Inicjatywa Bizneswoman Roku powstała, by to zmienić.
SPS-BWR-600x600-finalistki-www.jpg
Organizatorzy: Sukces Pisany Szminką Partner i Audytor konkursu: PwC
Partner strategiczny: Mastercard
Partner wspierający: IGT Poland
Partnerzy kategorii: Coca-Cola Poland Services, DPD Polska i Microsoft
Partner gali: Ghelamco
Partnerzy: Teraz Polska, Business Link, Program Executive MBA@UW, J. Walter Thompson Group Poland, Black Swan Fund
Patroni medialni: Dziennik Gazeta Prawna, Polki.pl, Startup Magazine, Business in Brief, Radio ZET Chilli, Polsat Cafe

ZAGŁOSUJ NA.png

PUBLICZNOŚCI.png

PUBLICZNOŚCI (1).png

SPS-BWR-1160x420-FINALISTKI-www.jpg

SPS-BWR-600x600-finalistki-www.jpg

Informacja prasowa o głosowaniu.docx

docx | 50 KB

Szukamy kobiet z pomysłami na biznes! W konkursie Bizneswoman Roku czeka dofinansowanie i mentoring.

Trwa konkurs Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Do 30 listopada czekamy na zgłoszenia kobiet w aż pięciu kategoriach. Jedną z nich jest Pomysł na Biznes, w której mogą zgłaszać się przedsiębiorczynie, które mają autorski i ciekawy biznesplan. Na najlepszy pomysł czekają atrakcyjne nagrody.
Szukamy przedsiębiorczyń z Twojego regionu! Wystartowała IX edycja konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku.

Już po raz 9. nagradzamy sukcesy przedsiębiorczych Polek. Jak co roku, zależy nam, by dotrzeć do przedsiębiorczyń działających w różnych regionach Polski. Chcemy pokazać różnorodność biznesów tworzonych przez kobiety, ich zasięg i osiągnięcia. Wierzymy, że będzie to insp
Wystartowała IX edycja konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku!

Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką nagrodzi najlepsze przedsiębiorczynie w Polsce. Zgłoszenia przyjmowane są do 30 listopada 2017 r. Kandydatki do tytułów Bizneswoman Roku w kategoriach konkursowych mogą zgłosić się same lub zostać nominowane przez osoby trzecie.. W
Znamy już laureatki Bizneswoman Roku 2016

9 marca, podczas uroczystej gali w Budynku Senator, ogłoszono wyniki ósmej edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Wśród nagrodzonych znalazły się założycielki i menedżerki z takich firm jak Deloitte, Plastwil, Whisbear, Nestmedic, PelviFly czy Ada. Przyznano także nagrody specjalne za wybitne osiągnięcia. Otrzymały je Ewa Błaszczyk i prof. dr hab. inż. Jadwiga Sójka-Ledakowicz. Partnerem strategicznym konkursu jest Mastercard.

Sabotażystki własnej kariery

W najnowszym wydaniu Sensu Olga Kozierowska odkrywa przed Pauliną Młynarską jak przestać być życiową siłaczką i stać się bizneswoman!