Zmiany w gronie finalistek Bizneswoman Roku

Do finału w kategorii Moja Firma przychody powyżej 4 mln złotych wchodzi Natalia Bogdan – założycielka i Prezes Zarządu firmy Jobhouse.

Jedna z finalistek kategorii Moja Firma przychody powyżej 4 mln złotych postanowiła nie kontynuować udziału w 3 etapie konkursu z przyczyn osobistych. W związku z tym, zgodnie z regulaminem konkursu, do finału wchodzi pierwsza kandydatka z shortlisty – Natalia Bogdan - założycielka i Prezes Zarządu wywodzącej się z Trójmiasta, ogólnopolskiej agencji rekrutacyjnej Jobhouse o międzynarodowym zasięgu. Pod jej kierunkiem firma osiąga obroty na poziomie 10 mln złotych i znajduje zatrudnienie blisko 3000 osobom rocznie. Zespół Jobhouse realizuje projekty rekrutacyjne nawet z tak odległych zakątków świata jak Katar czy Malediwy.
Tymczasem każdy internauta może wziąć udział w głosowaniu online na Bizneswoman Publiczności i oddać głos na swoją faworytkę na www.sukcespisanyszminka.pl/glosowanie. Głosować można raz dziennie i tylko na jedną kandydatkę! Już 9 marca poznamy wszystkie laureatki w danych kategoriach podczas gali finałowej konkursu Bizneswoman Roku oraz osobę, która otrzyma najbardziej prestiżową nagrodę konkursu – Grand Prix za działania łączące nauki z biznesem.
Więcej o wszystkich finalistkach można dowiedzieć się na www.bizneswomanroku.pl oraz www.sukcespisanyszminka.pl
SPS-BWR-600x600-finalistki-www.jpg
***
Bizneswoman Roku to pierwszy ogólnopolski i jedyny stricte biznesowy konkurs dla przedsiębiorczych kobiet, w którym od siedmiu lat honorowane i doceniane są kobiety realizujące ambitne projekty zawodowe. Wyróżnienie, poza prestiżem i satysfakcją, jest także okazją do nagłośnienia ich sukcesów. Kobiety coraz odważniej zdobywają różne obszary świata biznesu. Rozwijają firmy na skalę międzynarodową, sięgają po najwyższe stanowiska w korporacjach, angażują się w prospołeczne inicjatywy. W dalszym ciągu jednak, nie są widoczne w mediach. Inicjatywa Bizneswoman Roku powstała, by to zmienić.
Organizatorzy: Sukces Pisany Szminką Partner i Audytor konkursu: PwC
Partner strategiczny: Mastercard
Partner wspierający: IGT Poland
Partnerzy kategorii: Coca-Cola Poland Services, DPD Polska i Microsoft
Partnerzy gali: Ghelamco, W. KRUK Partnerzy: Teraz Polska, Business Link, Program Executive MBA@UW, J. Walter Thompson Group Poland, Black Swan Fund
Patroni medialni: Dziennik Gazeta Prawna, Polki.pl, Startup Magazine, Business in Brief, Radio ZET Chilli, Polsat Cafe

Znamy już laureatki Bizneswoman Roku 2016

9 marca, podczas uroczystej gali w Budynku Senator, ogłoszono wyniki ósmej edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Wśród nagrodzonych znalazły się założycielki i menedżerki z takich firm jak Deloitte, Plastwil, Whisbear, Nestmedic, PelviFly czy Ada. Przyznano także nagrody specjalne za wybitne osiągnięcia. Otrzymały je Ewa Błaszczyk i prof. dr hab. inż. Jadwiga Sójka-Ledakowicz. Partnerem strategicznym konkursu jest Mastercard.
Zdecyduj, kto zostanie Bizneswoman Publiczności 2016!

Do 4 marca 2017 roku internauci zdecydują, która spośród 23 finalistek konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku dostanie statuetkę Bizneswoman Publiczności 2016. Każdy może oddać głos na swoją faworytkę na www.sukcespisanyszminka.pl/glosowanie. Tytuł przyznawany jest finalistce, która zdobędzie największą liczbę głosów. Wyniki plebiscytu online poznamy już 9 marca podczas gali finałowej konkursu.
Znamy już finalistki VIII edycji konkursu Bizneswoman Roku!

Właśnie zakończył się pierwszy etap konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Oznacza to, że wyłonione zostały finalistki w 7 kategoriach. O tym, kto zdobędzie tytuł Bizneswoman Roku 2016, w każdej z kategorii, dowiemy się podczas gali finałowej 9 marca b.r.
Bizneswoman Roku poszukiwana!

Sukces Pisany Szminką - organizator VIII edycji konkursu Bizneswoman Roku, na prośbę wielu nominowanych kobiet podjął decyzję o przedłużeniu terminu nadsyłania aplikacji zgłoszeniowych do 6 grudnia 2016.

Zdecyduj, kto zostanie Bizneswoman Publiczności 2016!