Jakie błędy biznesowe najczęściej popełniają Polki?

Żadna z nas nie jest nieomylna, ale zdecydowanej większości błędów da się uniknąć. Olga Kozierowska opowiadała na łamach polek.pl o tym, jak postępować, żeby osiągnąć sukces!

Porażka to nie koniec świata, ale dla wielu kobiecych biznesów pierwsze trudności są jednocześnie ostatnimi. Dlaczego Polski się poddają? Z jakiego powodu ich biznesy nie rozwijają się z powodzeniem? Olga Kozierowska wyjawia odpowiedz na te nurtujące pytania.

Obejrzyj cały wywiad tutaj!

Najczęstsze biznesowe błędy Polek - wywiad z Olgą Kozierowską - Polki.pl

Nikt nie jest nieomylny, ale zdecydowanej większości błędów da się uniknąć. Zobacz jak postępować, żeby osiągnąć sukces!

Bezpłatne warsztaty o prowadzeniu własnego biznesu już 27 stycznia w Bydgoszczy!

W ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA” 27 stycznia 2017 roku w bydgoskim hotelu Holiday Inn odbędą się bezpłatne warsztaty z ekspertami dla kobiet chcących założyć własną firmę. Uczestniczki otrzymają kompleksową wiedzę o tym, jak założyć firmę, jak stworzyć model biznesowy, a także gdzie szukać finansowania na start działalności. Na wydarzenie zaprasza organizator Sukces Pisany Szminką oraz partner programu firma Coca-Cola.