Jakie błędy biznesowe najczęściej popełniają Polki?

Żadna z nas nie jest nieomylna, ale zdecydowanej większości błędów da się uniknąć. Olga Kozierowska opowiadała na łamach polek.pl o tym, jak postępować, żeby osiągnąć sukces!

Porażka to nie koniec świata, ale dla wielu kobiecych biznesów pierwsze trudności są jednocześnie ostatnimi. Dlaczego Polski się poddają? Z jakiego powodu ich biznesy nie rozwijają się z powodzeniem? Olga Kozierowska wyjawia odpowiedz na te nurtujące pytania.

Obejrzyj cały wywiad tutaj!

Najczęstsze biznesowe błędy Polek - wywiad z Olgą Kozierowską - Polki.pl

Nikt nie jest nieomylny, ale zdecydowanej większości błędów da się uniknąć. Zobacz jak postępować, żeby osiągnąć sukces!

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Bezpłatne warsztaty o prowadzeniu własnego biznesu już 27 stycznia w Bydgoszczy!

W ramach ogólnopolskiego programu aktywizacji zawodowej kobiet „Sukces TO JA” 27 stycznia 2017 roku w bydgoskim hotelu Holiday Inn odbędą się bezpłatne warsztaty z ekspertami dla kobiet chcących założyć własną firmę. Uczestniczki otrzymają kompleksową wiedzę o tym, jak założyć firmę, jak stworzyć model biznesowy, a także gdzie szukać finansowania na start działalności. Na wydarzenie zaprasza organizator Sukces Pisany Szminką oraz partner programu firma Coca-Cola.