Olga Kozierowska gościem specjalnym Międzynarodowego Kongresu LNE w Krakowie

Duża dawka motywacji i inspiracji zagościła na wystąpieniu Olgi Kozierowskiej podczas tegorocznego Kongresu LNE.

Odwaga - to działać mimo lęku. O tym, jak się nie obawiać zmian i jak wykorzystywać wszystkie nadarzające się okazje opowiadała Olga Kozierowska podczas swojego specjalnego power speech. Zobaczcie relację z wydarzenia!

RELACJA - 34. Kongres i Targi LNE - YouTube

Zobacz co działo się podczas 34. Kongresu i Targów LNE! Kongresy i Targi LNE to obowiązkowy punkt w kalendarzach osób związanych z branżą beauty! www.lne.pl

O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Czy kobiety potrzebują wsparcia w biznesie?

Przedsiębiorczość kobiet w Polsce nadal zdaje się być niedoceniana. O tym, jaki powinno wspierać się kobiece biznesy opowiada Olga Kozierowska.