Olga Kozierowska gościem Jarka Kuźniara w Onet Rano

Czy podtrzymujemy kobiece stereotypy? Jak wygląda współczesne partnerstwo w związkach? Czy ma to wpływ na przedsiębiorczość Polek?

Olga Kozierowska była gościem porannego programu Jarosława Kuźniara w OnetTV. Na luzie, ale merytorycznie rozmawiali o kobiecej przedsiębiorczości, związkach i komunikacji damsko-męskiej oraz stereotypach zakorzenionych w polskim społeczeństwie.

Całość programu możesz obejrzeć tutaj!

Ada Fijał o byciu aktorką i dentystką, Olga Kozierowska o kobietach w biznesie | #OnetRANO odc.47 - YouTube

SUBSKRYBUJ Onet RANO: https://www.youtube.com/channel/UCjkNubkfecaFLZbHnnsz6pw?sub_confirmation=1 Dziś Jarek spotka się z Olgą Kozierowską, z którą porozmawi...

O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Olga Kozierowska gościem specjalnym Międzynarodowego Kongresu LNE w Krakowie

Duża dawka motywacji i inspiracji zagościła na wystąpieniu Olgi Kozierowskiej podczas tegorocznego Kongresu LNE.