Olga Kozierowska gościem Jarka Kuźniara w Onet Rano

Czy podtrzymujemy kobiece stereotypy? Jak wygląda współczesne partnerstwo w związkach? Czy ma to wpływ na przedsiębiorczość Polek?

Olga Kozierowska była gościem porannego programu Jarosława Kuźniara w OnetTV. Na luzie, ale merytorycznie rozmawiali o kobiecej przedsiębiorczości, związkach i komunikacji damsko-męskiej oraz stereotypach zakorzenionych w polskim społeczeństwie.

Całość programu możesz obejrzeć tutaj!

Ada Fijał o byciu aktorką i dentystką, Olga Kozierowska o kobietach w biznesie | #OnetRANO odc.47 - YouTube

SUBSKRYBUJ Onet RANO: https://www.youtube.com/channel/UCjkNubkfecaFLZbHnnsz6pw?sub_confirmation=1 Dziś Jarek spotka się z Olgą Kozierowską, z którą porozmawi...

O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Olga Kozierowska gościem specjalnym Międzynarodowego Kongresu LNE w Krakowie

Duża dawka motywacji i inspiracji zagościła na wystąpieniu Olgi Kozierowskiej podczas tegorocznego Kongresu LNE.