Jak wychować córkę na kobietę spełnioną?

Czy wszystko zależy od matki? Olga Kozierowska zdradza, jak wychować mądre i szczęśliwe dziecko.

Olga Kozierowska, mentorka kobiecego biznesu i twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką i konkursu Bizneswoman Roku, a prywatnie mama trójki tłumaczy, co pomaga dziewczynkom w osiąganiu zawodowego sukcesu, a co im w tym przeszkadza. Jakie bariery mogą napotkać we współczesnym społeczeństwie? Czy powinniśmy pozwalać dzieciom na bycie sobą bezgranicznie?

Obejrzyj cały wywiad tutaj!

Jak wychować córkę na kobietę spełnioną - wywiad z Olgą Kozierowską - Polki.pl

Jak wychować córkę na kobietę spełnioną - wywiad z Olgą Kozierowską - czy wszystko zależy od matki? Olga Kozierowska zdradza, jak wychować mądre i szczęśliwe dziecko.

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Olga Kozierowska gościem Jarka Kuźniara w Onet Rano

Czy podtrzymujemy kobiece stereotypy? Jak wygląda współczesne partnerstwo w związkach? Czy ma to wpływ na przedsiębiorczość Polek?