Olga Kozierowska poprowadzi program Activii ,,Live InSync"

Najnowsza kampania Activii skierowana do kobiet przekonuje, że harmonię da się osiągnąć w każdej dziedzinie życia wystarczy tylko posłuchać się naszego wewnętrznego krytyka

Marka Activia do swojej najnowszej kampanii "Live In Sync" zaprosiła Olgę Kozierowską w roli ekspertki. Twórczyni organizacji Sukces Pisany Szminką poprowadzi program dedykowany kampanii, w którym będzie rozmawiać ze znanymi kobietami o zdrowym podejściu do życia, harmonii i barierach wewnętrznych oraz ich pokonywaniu.

Program można obejrzeć tutaj!

Wewnętrzny krytyk to głos, który wybrzmiewa w różnych sferach naszych działań, planów. Podpowiada pewne scenariusze. Snuje przypuszczenia, czy podołamy pewnym zadaniom, czy jesteśmy zdolne albo niezdolne, ładne albo nieładne. Automotywuje albo autodemotywuje.

Olga Kozierowska

Olga Kozierowska: Wewnętrzny krytyk kształtuje się na podstawie doświadczeń z dzieciństwa - YouTube

Wewnętrzny krytyk robi często złą robotę i demotywuje kobiety – podkreśla Olga Kozierowska, autorka projektu „Sukces pisany szminką”, ekspertka programu Live...

O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Jak wychować córkę na kobietę spełnioną?

Czy wszystko zależy od matki? Olga Kozierowska zdradza, jak wychować mądre i szczęśliwe dziecko.