Nowy Program Olgi Kozierowskiej w Radio ZET Chilli

„Stand up, start up” będzie można usłyszeć w każdy piątek po godzinie 11 w radio Zet Chilli. Premiera już 25 listopada.

Program ,,Stand up, Start up" dedykowany jest wszystkim przedsiębiorcom, którzy są na początku swojej drogi w biznesie lub dopiero myślą o stworzeniu własnego start-upu. Skąd potrzeba? W Polsce działa ponad 2500 start-upów, ale statystyki są bezlitosne – średnia długość ich życia nie przekracza 3 lat. Dłużej działa zaledwie 15% z nich (Startup Poland 2016).

W programie Stand up Start up, prowadząca wraz ze swoimi gośćmi, praktykami biznesu, zaadresuje wszystkie te obszary tematyczne. Doradzi słuchaczom w jaki sposób krok po kroku stworzyć swój biznes, przetrwać kryzysy i osiągnąć sukces. Podpowie jak sprawdzić a następnie wdrożyć pomysł na rynek, skąd pozyskać środki finansowe na rozwój i jakich błędów nie popełniać.

Premiera już od 25 listopada!

Partnerem audycji jest UPC Biznes.
1200x900.jpg
O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes

O wspieraniu kobiet w biznesie, najnowszych wynikach badań Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką i stereotypach panujących w społeczeństwie opowiadała Olga Kozierowska w wywiadzie dla Marketing i Biznes.
Olga Kozierowska i Ambasador Australii Paul Wojciechowski gośćmi Jarosława Kuźniara w „Onet Rano.”

„Tworząc bariery dla kobiet źle na tym wychodzimy”. O życiu zawodowym Polek i Australijek w porannym wydaniu programu Jarosława Kuźniara rozmawiała Olga Kozierowska i Paul Wojciechowski – Ambasador Australii w Polsce.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!

Współzałożycielka Fundacji  Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017. Została doceniona między innymi za największy w Polsce program aktywizacji zawodowej kobiet Sukces TO JA, który Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką realizuje przy wsparciu The Coca-Cola Foundation.
Recenzja "Mój przyjaciel kryzys" na booksmylove.pl

"Każdy z nas w swoim życiu przechodzi kryzys, ale ilu z nas tak naprawdę umie sobie z nim poradzić? Ile osób przyznaje się, że miało kryzys? Czemu ciągle się go wstydzimy? Czemu załamujemy się, kiedy on nadchodzi?". Przeczytaj najnowszą recenzję książki "Mój przyjaciel kryzys"!

Olga Kozierowska poprowadzi program Activii ,,Live InSync"

Najnowsza kampania Activii skierowana do kobiet przekonuje, że harmonię da się osiągnąć w każdej dziedzinie życia wystarczy tylko posłuchać się naszego wewnętrznego krytyka