Czy kobiety wymusiły na marketerach zmiany?

Kobiety stanowią w Polsce coraz silniejszą grupę klientów, co oznacza, że świadomy marketer nie powinien lekceważyć ich potrzeb. Jak wejść w buty współczesnej Polki?

Czy marketing skierowany do kobiet to standard w dzisiejszych czasach? W sobotniej audycji Olgi Kozierowskiej na ten temat dyskutowały: Katarzyna Pawlikowska (Garden of Words) oraz Marta Życińska (MasterCard).

Obejrzyjcie całą rozmowę tutaj!

Najważniejszym trendem w marketing do kobiet jest hasło: Be more human - Zetchilli.pl

Marketing do kobiet odpowiada na zmiany społeczne. Marketingowy pracują pod hasłem:

O audycji Sukces Pisany Szminką:
Autorski program Olgi Kozierowskiej nagłaśniający sukces kobiet w świecie nauki, biznesu, technologii i kultury. Prawdziwe historie, „wzloty i upadki” w drodze do celu.
Słuchaj w każdą sobotę o 10:00 w Radio ZET Chilli! Nie ma nas w Twoim mieście? Słuchaj za pomocą aplikacji mobilnej bądź on-line na: www.zetchilli.pl
Audycja SUKCES PISANY SZMINKA (3).png
O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Czy pozytywne myślenie i silna wola mogą zmienić życie?

Tajniki efektywności osobistej w sobotniej audycji razem z Olgą Kozierowską zgłębiał Miłosz Brzeziński.