Czy ciężka praca i wytrwałość się opłaca?

Marzy Ci się własny start-up? Chciałabyś założyć własną firmę? Poznaj 5 kroków do, które pomogą Ci w stworzeniu biznesu!

W sobotniej audycji Olga Kozierowska poznawała tajniki tworzenia start-upu. Pomógła jej w tym Justyna Wysocka-Golec z LGM S.A. Czy najważniejszy w życiu i biznesie jest plan?

Sami posłuchajcie!

Justyna Wysocka-Golec zdradziła trudne początki start-upu - Zetchilli.pl

Powrót do pracy po macierzyńskim i chorobowym czasami kończy się zwolnieniem. Justyna Wysocka-Golec z LGM S.A nie poddała się i założyła własny star-up. Zobacz

O audycji Sukces Pisany Szminką:
Autorski program Olgi Kozierowskiej nagłaśniający sukces kobiet w świecie nauki, biznesu, technologii i kultury. Prawdziwe historie, „wzloty i upadki” w drodze do celu.
Słuchaj w każdą sobotę o 10:00 w Radio ZET Chilli! Nie ma nas w Twoim mieście? Słuchaj za pomocą aplikacji mobilnej bądź on-line na: www.zetchilli.pl
Audycja SUKCES PISANY SZMINKA (3).png
O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Czy kobiety wymusiły na marketerach zmiany?

Kobiety stanowią w Polsce coraz silniejszą grupę klientów, co oznacza, że świadomy marketer nie powinien lekceważyć ich potrzeb. Jak wejść w buty współczesnej Polki?