Jak zarządzać pieniędzmi?

Kobiety na co dzień muszą zarządzać nie tylko budżetami firmowymi, ale także domowymi. Coraz częściej zauważa się także aktywne podejście Polaków do edukacji w kwestiach finansowych swoich dzieci.

Czy istnieje sprawdzony sposób na zarządzanie pieniędzmi? Jak edukować dzieci podejścia do pieniądza? Czy w naszych czasach finanse to kobieca domena? Na te i wiele innych pytań odpowiedziała w ostatniej audycji Sukcesu Pisanego Szminką Dominika Nawrocka, autorka książki ,,Kobieta i pieniądze".

Posłuchaj całej audycji tutaj!

Dominika Nawrocka opowiada o książce "Kobieta i pieniądze" - Zetchilli.pl

Książka

O audycji Sukces Pisany Szminką:
Autorski program Olgi Kozierowskiej nagłaśniający sukces kobiet w świecie nauki, biznesu, technologii i kultury. Prawdziwe historie, „wzloty i upadki” w drodze do celu.
Słuchaj w każdą sobotę o 10:00 w Radio ZET Chilli! Nie ma nas w Twoim mieście? Słuchaj za pomocą aplikacji mobilnej bądź on-line na: www.zetchilli.pl
Audycja SUKCES PISANY SZMINKA (3).png
O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Czy ciężka praca i wytrwałość się opłaca?

Marzy Ci się własny start-up? Chciałabyś założyć własną firmę? Poznaj 5 kroków do, które pomogą Ci w stworzeniu biznesu!