Jakie korzyści biznesowe można odnieść dzięki obecności w sieci?

Przedsiębiorstwa z sektora małych i średnich firm mają ogromny potencjał w Polsce. Czy dzięki nowym technologiom są w stanie stać się konkurencyjnymi na rynku globalnym?

Gościem sobotniej audycji Sukces Pisany Szminką była Agnieszka Zawistowska, Dyrektor UPC Biznes. Z Olgą Kozierowską rozmawiała na temat kreatywności polskim start-upowiczów, sile Internetu i możliwościach rozwoju jakie daje on młodym, polskim przedsiębiorcom.

Obejrzyj całość audycji tutaj!

Małe i średnie firmy z Polski zaczynają konkurować na rynku globalnym - Zetchilli.pl

Agnieszka Zawistowska, dyrektor UPC Business, tłumaczy rolę Internetu w biznesie. Małe i średnie przedsiębiorstwa dzięki Internetowi podbijają globalne rynki.

O audycji Sukces Pisany Szminką:
Autorski program Olgi Kozierowskiej nagłaśniający sukces kobiet w świecie nauki, biznesu, technologii i kultury. Prawdziwe historie, „wzloty i upadki” w drodze do celu.
Słuchaj w każdą sobotę o 10:00 w Radio ZET Chilli! Nie ma nas w Twoim mieście? Słuchaj za pomocą aplikacji mobilnej bądź on-line na: www.zetchilli.pl
Audycja SUKCES PISANY SZMINKA (3).png
O Oldze Kozierowskiej
Mówczyni motywacyjny, bizneswoman i dziennikarka. Inicjatorka wsparcia i promocji kobiet w Polsce w życiu społecznym i gospodarczym. Od lat szkoli, motywuje i wspiera rozwój zawodowy i duchowy Polek. Posiada wieloletnie doświadczenie w biznesie, które zdobywała pracując w międzynarodowych korporacjach (Unilever, KLM, DPD i GeoPost), a następnie rozwijając swoje dwie firmy. Stworzyła pierwszą w Polsce organizację i portal kompleksowo wspierające rozwój kobiet pod nazwą Sukces Pisany Szminką. Z wykształcenia jest ekonomistką. Uzyskała tytuł MIAB studiując na uczelniach w Anglii i Holandii. Więcej na www.sukcespisanyszminka.pl

Jak zarządzać pieniędzmi?

Kobiety na co dzień muszą zarządzać nie tylko budżetami firmowymi, ale także domowymi. Coraz częściej zauważa się także aktywne podejście Polaków do edukacji w kwestiach finansowych swoich dzieci.