Bizneswoman Roku poszukiwana!

Sukces Pisany Szminką - organizator VIII edycji konkursu Bizneswoman Roku, na prośbę wielu nominowanych kobiet podjął decyzję o przedłużeniu terminu nadsyłania aplikacji zgłoszeniowych do 6 grudnia 2016.

SPS-BWR-300x300-media.jpg
Tegoroczna edycja konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku cieszy się niezwykłą popularnością. W VIII edycji wiele kandydatur wysnuwanych jest przez osoby trzecie. Nabór miał trwać do końca listopada. Ze względu na ogromną liczbę nominacji do konkursu Sukces Pisany Szminką postanowił poczekać na wszystkie zgłoszenia konkursowe do 6 grudnia 2016. Wydłużenie terminu było konieczne ze względu na to, że wszystkie nominowane kandydatki potrzebują czasu, aby właściwie wypełnić formularz.

Konkurs Bizneswoman Roku niezmiennie od 7 lat z ogromnym powodzeniem nagradza kolejne kobiety sukcesu. Otwiera przed nimi możliwości rozwoju, pozyskania partnerów biznesowych oraz inwestorów. Nagłaśnia ich sukcesy na skalę ogólnopolską i tworzy sieci kobiecego networkingu. Kobiety nagradzane są w siedmiu kategoriach głównych:
- Sukces w Korporacji,
 - Moja Firma przychody - powyżej 4 mln złotych,
 - Moja Firma przychody - poniżej 4 mln złotych,
 - Start-up Roku,
 - Kobieta w Nowych Technologiach,
 - Pomysł na Start,
- Działalność Społeczna.

Mają także szansę zdobyć nagrodę specjalną internautów ,,Bizneswoman Publiczności”.

Konkurs Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku to inicjatywa, którą wspieram i cenię od samych jej początków. Z wielką przyjemnością przewodniczę obradom Jury i wysoko cenię możliwość poznania kobiet tak pełnych pasji i zaangażowania, odwagi i kreatywności. Jestem dla nich pełna uznania. Zachęcam gorąco do wzięcia udziału w tym konkursie. Stwarza on, bez wątpienia, możliwość promocji nie tylko swojej firmy, ale także budowania marki osobistej. Konkurs udowadnia, że nie wolno poprzestawać na tymczasowych sukcesach czy osiągnięciach, bo jeśli przestajemy marzyć, rezygnujemy z sukcesu! - mówi dr Irena Eris, przewodnicząca Jury konkursu.

Udział w konkursie jest całkowicie bezpłatny. Należy jedynie wypełnić formularz zgłoszeniowy znajdujący się na oficjalnej stronie konkursu i wysłać go na adres: konkurs@bizneswomanroku.pl. Na zgłoszenia czekamy do 6 grudnia 2016. Więcej na www.bizneswomanroku.pl

Organizatorzy: Sukces Pisany Szminką
Partner strategiczny: Mastercard
Partner wspierający: IGT Poland
Partnerzy kategorii: Coca-Cola Poland Services, DPD Polska i Microsoft
Partnerzy: PwC, Teraz Polska, Business Link, Program Executive MBA@UW, J. Walter Thompson Group Poland, Black Swan Fund
Patroni medialni: Dziennik Gazeta Prawna, Polki.pl, Startup Magazine, Kobieta Onet, Business Insider, Business in Brief, Radio ZET Chilli, Polsat Cafe

Sukces Pisany Szminką jest pierwszą w Polsce organizacją, która kompleksowo wspiera i promuje działania kobiet w obszarach nauki, kultury i biznesu. Została utworzona w 2008 roku z inicjatywy Olgi Kozierowskiej. Misją Sukces Pisanego Szminką jest inspirowanie kobiet do podejmowania odważnych działań, spełniania marzeń, nagłaśnianie ich sukcesów w mediach oraz dostarczanie fachowej wiedzy, niezbędnej do rozwoju osobistego i zawodowego. Zapraszamy na: www.sukcespisanyszminka.pl

Szukamy kobiet z pomysłami na biznes! W konkursie Bizneswoman Roku czeka dofinansowanie i mentoring.

Trwa konkurs Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Do 30 listopada czekamy na zgłoszenia kobiet w aż pięciu kategoriach. Jedną z nich jest Pomysł na Biznes, w której mogą zgłaszać się przedsiębiorczynie, które mają autorski i ciekawy biznesplan. Na najlepszy pomysł czekają atrakcyjne nagrody.
Szukamy przedsiębiorczyń z Twojego regionu! Wystartowała IX edycja konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku.

Już po raz 9. nagradzamy sukcesy przedsiębiorczych Polek. Jak co roku, zależy nam, by dotrzeć do przedsiębiorczyń działających w różnych regionach Polski. Chcemy pokazać różnorodność biznesów tworzonych przez kobiety, ich zasięg i osiągnięcia. Wierzymy, że będzie to insp
Wystartowała IX edycja konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku!

Fundacja Sukcesu Pisanego Szminką nagrodzi najlepsze przedsiębiorczynie w Polsce. Zgłoszenia przyjmowane są do 30 listopada 2017 r. Kandydatki do tytułów Bizneswoman Roku w kategoriach konkursowych mogą zgłosić się same lub zostać nominowane przez osoby trzecie.. W
Znamy już laureatki Bizneswoman Roku 2016

9 marca, podczas uroczystej gali w Budynku Senator, ogłoszono wyniki ósmej edycji konkursu Sukces Pisany Szminką Bizneswoman Roku. Wśród nagrodzonych znalazły się założycielki i menedżerki z takich firm jak Deloitte, Plastwil, Whisbear, Nestmedic, PelviFly czy Ada. Przyznano także nagrody specjalne za wybitne osiągnięcia. Otrzymały je Ewa Błaszczyk i prof. dr hab. inż. Jadwiga Sójka-Ledakowicz. Partnerem strategicznym konkursu jest Mastercard.

Jak zmonetyzować swój sukces?

W sobotniej audycja Olga Kozierowska poruszyła temat nagłaśniania własnych sukcesów. Kobiety widzą potencjał rozwoju zawodowego i robienia kariery, ale są rzeczy, które stoją im na przeszkodzie.